Finansiering av golfsimulator

Har ni ytor som står oanvända och skulle kunna användas för en ny intäktsgivande verksamhet? Just nu är intresset för golf på topp och många golfspelare vill kunna spela utan att besöka en golfbana och gärna när vädret annars inte skulle tillåta. Genom att investera i marknadens ledande golfsimulatorer och rätt kringutrustning kan ni få många nya kunder som dessutom blir återkommande. Genom att ha verksamheten inomhus blir ni heller inte väderberoende. 

Det som krävs för att komma igång är en lokal som är cirka 4 meter bred, 7 meter lång och gärna 3,5 meter i takhöjd. Har ni utrymmet separerat med en dörr så kan ni installera ett digitalt lås kopplat till ett bokningssystem för att underlätta bokningen.  

Leasingavtal golfsimulator

Genom ett fördelaktigt leasingavtal kan ni få en månadskostnad i stället för en hög initialinvestering.

Räkneexempel TrackMan 4 inklusive all kringutrustning skulle ha en månadskostnad om cirka 7 000 kronor. I räkneexemplet har vi räknat med 10% kontant, 10% restvärde och en avtalstid som är 48 månader. Paketet innehåller en TrackMan 4 (Indoor) med 1 år licens hård- och mjukvara samt utbildning, Epson laserprojektor, PC, styrmonitor, projektorduk samt konstgräs för ett rum om cirka 25m2. Med reservation för felskrivningar och ändringar. Kontakta oss för ett bindande förslag.

Räkneexempel TrackMan 4. En investering i en TrackMan4 skulle ha en månadskostnad om cirka 3 300 kronor. I räkneexemplet har vi räknat med 10% kontant, 10% restvärde och en avtalstid som är 48 månader. Paketet innehåller en TrackMan 4 Indoor samt 1 år licens hård- och mjukvara och utbildning. Med reservation för felskrivningar och ändringar. Kontakta oss för ett bindande förslag.

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan så återkommer vi snarast för en dialog om ett lämpligt upplägg för just er.

    [recaptcha]