Sammanfattning gymstudio Tammer

Byggnadsarea (BYA): 104,4 kvadratmeter
Lokalarea (LOA): 91,2 kvadratmeter
Funktion: Gymstudio Tammer anpassas efter de upplevda behoven. Vanligtvis innehåller gymmet en öppen yta som kan användas för träning med fria vikter, stretch, upp-/nervärmning och andra övningar som kräver lite utrymme. Vidare finns vanligtvis en rigg som kan anpassas med olika moduler för övningar som pullups, dips, olympiska ringar, monkey bar etc. Gymmet innehåller även en handikappanpassad toalett.
Tak: Pulpettak som går från en fri takhöjd om 3 till cirka 4 meter. Utrustning: Gym utrustas med material från Eleiko, Stroops, Casall, Pavigym, CL Fitness etc.

Innehåll gymstudio Tammer

Gymstudio Tammer är ett fristående gym som är ett komplett och nyckelfärdigt gym. Gymmet innehåller fria vikter och utrustning för både styrketräning, konditionsträning, spänstträning och rörlighetsträning. Gymmet innehåller även en toalett som är handikappanpassad.

Studion anpassas med luftkonditionering och gör att den har en behaglig temperatur oavsett väder utomhus. Vidare förses studion med skydd mot solen.

Golvet i studion är av högsta kvalitet som både innebär att det tål belastning, är enkelt att göra rent, fungerar ljuddämpande och även går att anpassa till utseendet (färg och mönster) för att passa verksamhetens övriga profilprogram.

Exteriör anpassning av gymstudion

För att gymstudion skall passa in bland övriga byggnader på anläggningen kan studion anpassas exteriört. Anpassningen omfattar både färg och material. Ni väljer alltså själva vilken färg den skall ha om den skall ha exempelvis träpanel eller putsfasad. Som tillval kan även själva utseendet eller formen anpassas om det skulle krävas för att studion skall passa in på ett bra sätt.

    [recaptcha]