Om oss

Vi ser att behovet av golfklubbar som kan erbjuda sina medlemmar golfträning under större delar av året ständigt ökar. För att göra detta bygger vi en svingstudio / golfstudio som vinterisoleras och används för både slag-, chipp och putträning. Det är mycket att tänka på när ni skall anlägga en golfstudio för att det skall bli så bra som möjligt. Det kan handla om allt från vilken typ av hus, vilka mått, vikväggar, med eller utan toalett, en eller flera slagplatser, placering, funktioner och mycket, mycket mer.

Vår idé är att samla alla bra idéer och framgångsrika projekt i en kunskapsbank som ligger till grund för nyckelfärdiga lösningar. Även om tanken är att vi tar fram ett färdigt koncept så finns det fortfarande utrymme till specialanpassningar för att golfstudion skall passa just er klubb. Både vad gäller utseende och funktion.

Viktigt att tänka på

Det första ni bör tänka på är vad ni tror ni behöver. Tänk på vem det är som skall använda studion och försök och få ett grepp om hur många användandet kommer att se ut. Nästa steg är att ni funderar kring vart placeringen är tänkt att vara. En svingstudio ställer ni med fördel vid rangen med vikväggarna placerade mot fältet för att ni när vädret tillåter skall kunna öppna upp och slå rakt ut på rangen.

Innehåll i en svingstudio

Golfstudion innehåller i standardutförandet två slagplatser, en Trackman golfsimulator, ett puttingområdet, en toalett som är tillgänglighetsanpassad efter Boverkets riktlinjer. Interiört levereras studion med en heltäckningsmatta och fototapeter.

”Golfstudio är en nyckelfärdig lösning för golf-/svingstudio som även går att skräddarsy vad gäller utseende och funktion”

Budget för golfstudion

Genom att anlita oss underlättar ni mycket av budgetarbetet. Vi har redan räknat fram ett färdigt pris på själva modulerna som bildar studion. Om ni vill kan ni även köpa till de olika delarna för markarbete och allt annat arbete som behövs för att studion skall stå färdig. Då har ni en totalbudget för hela projektet. Självklart kan ni själva välja om ni vill ansvara för någon del av arbetet.

Finansiering av golfstudion

När ni har en budget för projektet är nästa steg att bestämma hur ni tänker finansiera projektet. Det kan även vara bra att ha en viss marginal. Att ha god framförhållning och planera noggrant är exempel på sådant som gör att ni både kan spara pengar och hamna rätt i planeringen. Kontakta oss så kan vi gå igenom just era förutsättningar och försöka hitta bästa möjliga upplägg just för er.

Läs mer om våra studios här