Nyckelfärdig golfstudio

Golfstudio utvecklar nyckelfärdiga lösningar för att kunna leverera en golfstudio på ett sätt som är enkelt, prisvärt, snabbt och av högsta kvalitet samt anpassat just för att vara en golfstudio. Våra golfstudios innehåller som standard två slagplatser, ett puttingområde, vikväggar som kan öppnas samt en handikappanpassad toalett.

Golfstudion är även anpassad för att kunna rymma produkter samt har plats för ett skrivbord för den som arbetar i studion. Det finns ett skärmtak som gör att man får ett regnskydd både vid entrén och vid vikdörrarna. Våra studios är även byggda för att passa med TrackMan, marknadens ledande golfsimulator. Anpassningen är såväl för att mäta resultatet vid svingar, puttar, inomhus och utomhus.

“Golfstudio Ryfors är en nyckelfärdig lösning för golf-/svingstudio som även går att skräddarsy vad gäller utseende och funktion”

Läs mer om vår vår studio Ryfors på vår produktsida här.

Det finns många fördelar med att investera i en studio. I de flesta fall handlar det om att få en möjlighet att träna golf året runt. Andra användningsområden är att använda studion för att erbjuda medlemmarna Custom Fitting (alltså att prova ut vilken utrustning som passar just för varje enskild spelare). Studion blir antagligen basen för er PGA Pro och där medlemmarna finslipar sitt spel. Studion har även plats för att rymma klubbor och annan utrustning som ni vill ha tillgängligt för medlemmarna.

Vi har tagit fram studion Ryfors tillsammans med personer som kan allt om vad som krävs för att åstadkomma en perfekt lösning för att träna golf inomhus. Vi har anpassat våra studios för att hålla mått som passar spelare, utrustning och simulator. Vi har även vägt in vad som är en rimlig storlek att ha som standard och därefter har vi gjort det möjligt för klubbar att själva göra ändringar vad gäller funktion, storlek och design för att studion skall passa in hos dem och för deras behov.