Golfstudio Ryfors

Golfstudio Ryfors

Sammanfattning Golfstudio Ryfors

Byggnadsarea (BYA): 77,9 kvadratmeter
Lokalarea (LOA): 67,64 kvadratmeter
Funktion: Slagplats x 2 st., Puttingområde x 20 kvm och HWC x 1 st.
Tak: Pulpettak med takhöjd i svingområde om 3,9 meter och puttområde 3 meter.
Simulator/radar: TrackMan 4 Indoor och Outdoor.

Med Golfstudio Ryfors får ni en svingstudio som är utvecklad för att på bästa sätt vara ett fullgott alternativ för träning och spel när vädret annars inte tillåter. Här kan ni spela oavsett väder. Studion är tänkt att ni placerar vid rangen. Studion har pulpettak och är försedd med höga och breda vikdörrar som kan öppnas. Detta gör att ni om vädret tillåter kan öppna upp och spela ut mot rangen istället för mot en duk. Golfstudio Ryfors har i grundutförandet två slagplatser inomhus i bredd. Det finns ett puttingområde samt utrymme för produkter, en arbetsplats samt en HWC. Framför de båda slagplatserna finns två dukar och två vikväggar. Vid spel mot rangen flyttas slagplatsen fram. Taket har ett överhäng om en meter vilket gör att regn inte kommer in i svingstudion eller träffar den som står i studion.

Golfstudio Ryfors produktion och leverans

När ni beställer en Golfstudio Ryfors kan leverans ske inom cirka X veckor. Golfstudion leveras i prefabricerade block som stomreses på plats. Före leverans skall, förutom eventuella markarbeten, grunden gjutas. Att anlägga grunden tar vanligtvis cirka X veckor. Förutom att studion är isolerad kommer den även förberedd med en HWC, golvmatta (slagplatser, puttingområde etc.). Vidare finns tillval för ljuddämpande gardiner, fototapeter och hyllkonsoler för exponering av produkter. Golfstudion är även förberedd med el och belysning samt anslutning till vatten. Exteriört kan golfstudion anpassas vad gäller färg, fasad och tak.

Läs mer om vad ni bör tänka på när ni anlägger en golfstudio här: https://golfstudio.se/h

TrackMan 4 golfsimulator

Golfstudio Ryfors levereras med eller utan en TrackMan 4. Vår studio är anpassad vad gäller mått och format för att fungera perfekt tillsammans med TrackMan 4 som är marknadens ledande golfsimulator. Läs mer om TrackMan här eller på TrackMans officiella webbplats här.

Leveransbeskrivning Ryfors

När du beställer en golfstudio väljer ni själva om ni vill ha helentreprenad eller göra vissa delar själva av byggnation och installation. Se fullständig leveransbeskrivning här för en överskådlig bild av vad som ingår och på vilket sätt.

Ritning Golfstudio Ryfors

Golfstudio Ryfors, kortsidan mot rangen med öppningsbara vikväggar
Studio Ryfors, kortsida med 3 fönster.
Studio Ryfors, långsida med två fönster.
Studio Ryfors, långsida med entré och skärmtak
Golfstudio Ryfors ovanfrån, 2 utslagsplatser, puttingområde, handikappanpassad toalett.
Golfstudio Ryfors sett från sidan, utslagsplatser och puttingområde.

För mer information