TrackMan är marknadsledande på att erbjuda golfspelare en fantastisk möjlighet att mäta och analysera ditt golfspel. TrackMan både inomhus och utomhus.

TrackMan är huvudsakligen mikrovågor som uppstår från en golfklubba och golfboll i rörelse. Förändringarna i frekvens från dessa mikrovågor gör det möjligt för TrackMan att mäta vad som händer i varje ögonblick när klubban träffar bollen.

TrackMan har en lång historik i att arbeta med golfradarteknik. TrackMan grundades år 2003 med sitt ända syfte att hjälpa professionella golfspelare att få en större förståelse för vad som händer ögonblicket när klubban träffar bollen. TrackMan golfradar hjälper inte bara spelaren att kartlägga dessa nyckeldata som bollhastighet, vinkel, klubbans väg, bladets vinkel etc. utan fångar även golfspelarens sving i en inbyggde HD-videokamera eller med flera externa kameror.

Radarteknik är idag en integrerad del av en golflektion. Radarteknik används för att träna golfsvingar, analysera eller för att välja golfklubba och lämpar sig väl för professionella tränare och spelare såväl som nybörjare på golf. TrackMan mjukvara erbjuder spel och andra program genom såväl laptop som mobilversion.

Golfradarn kan användas såväl utomhus som inomhus i en simulatormiljö. Du kan spela och träna på banor som Pebble Beach och St. Andrews. Slutligen, för att du bättre skall förstå den data som samlas in har vi utvecklat en unik läroupplevelse. TrackMan University är en gratis läroplattform som är framtagen för att du skall få ut så mycket som möjligt av din investering genom spelliknande verktyg och enkla räknare.

När ni investerar i en golfstudio från oss får ni automatiskt en studio som är perfekt anpassad för att använda tillsammans med TrackMan. Vi har anpassat alla mått och material för att på bästa sätt fungera tillsammans med TrackMan.