Luftkonditionering – Golfstudio som passar alla klimat

Genom att komplettera golfstudion med luftkonditionering får ni en studio som är sval och behaglig även under varma sommardagar. Vintertid värms studion istället upp för att även då vara en behaglig plats att vistas på.

Under de senaste åren har Sverige fått större svängningar i vädret vilket gör att det periodvis kan bli både för varmt eller för kallt. Detta ställer större krav på att vi anpassar våra lokaler för att passa med klimatet. Här finns det flera bra lösningar som gör att man trots extremt väder kan ha en anläggning som passar att vistas i. Genom att installera en luftkonditionering samt vinterisolera studion så har ni en lösning som fungerar såväl varma sommardagar som kalla vinterdagar.

Luftkonditionering i golfstudion är lösningen

Det bästa resultatet får ni genom att redan från början förutse hur ni vill kunna använda studion och därefter välja en lösning som passar just det nyttjandet. Genom att använda ny teknik kan ni enkelt anpassa temperaturen i studion via en app och kan ständigt övervaka exakt vilken den faktiska temperaturen i studion är. Detta gör att ni undviker att ha missnöjda kunder som undviker studion för att den är en bastu på sommaren eller upplevs som nordpolen vintertid.